Betsafe – Kovaa peliosaamista

Betsafe mobiili vedonlyönti

Betsafe logo

 • Veikkauskohteet: Hyvä valikoima suosittuja liigaurheilukohteita, joissa mahdollisuus myös erilaisiin yhdistelmävetoihin. Viihteen puolelta löydät mm. Putous-ohjelman sekä muut kohteet suomalaiseen makuun
 • Rahansiirrot mobiililaitteella: Neteller, Trustly, Skrill, luottokortit, verkkopankkisiirto
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu: päiväsaikaan live-chat ja muina aikoina sähköposti
 • Laitetuki: Selainpohjainen vedonlyöntisivusto toimii kaikilla laitteilla (iOS, Android, Windows phone), Applen mobiililaitteille on lisäksi olemassa oma ladattava sovellus
 • 100% talletusbonus 150€ asti

Veikkaa

Betsafe on erityisesti vedonlyönnistään tunnettu netticasino, joka tarjoaa pelaajille paljon erilaista pelattavaa. Vuodesta 2006 markkinoilla ollut Betsafe onkin kasvanut yhdeksi alan suurimmista sivustoista.

Betsafe on aina ollut varma valinta pelaajille, jotka ovat halunneet laadukasta pelipalvelua. Sivuston takaa löytyy pitkän kokemuksen omaavia vaikuttajia, joiden kädenjälki näkyy selvästi.

 • Betsafe mobiili vedonlyönti tarjoaa pelaajille keskimäärin 4 500 kohdetta jatkuvasti. Kohdevalikoima on hyvin kattava ja löydät paljon eri lajeja ja sarjoja valikoimasta. Betsafella on myös hyvä valikoima erikoiskohteita politiikan ja viihteen saralta.

  Pelityyleistä tarjolla ovat perinteisten tulosvetojen ja live-vetojen lisäksi useita erilaisia monen kohteen yhdistelmiä. Näissä voit painottaa tiettyjä otteluita tai kasvattaa kertoimia ottamalla järjestelmään pakkovoittajia.
  Suomalaisten näkökulmasta kaikki tärkeät lajit ja sarjat ovat mukana. Voit lyödä vetoa kotimaisesta jalkapallosta ja jääkiekosta, Formula 1:stä, nyrkkeilystä, lentopallosta ja monesta muusta. Suomalaiset tv-kilpailut pääsevät myös mukaan Betsafen erikoisvalikoimaan ja esimerkiksi Putouksen voittajaa voi veikata Betsafella.

 • Betsafe on ottanut linjakseen tarjota vain korkeatasoista vedonlyöntiä mobiililaitteille, eikä laajentaa muihin palveluihin. Pelaajille ei ole siis tarjolla muita erillisohjelmia, vaan pelkkä mahdollisuus tehdä vetoja laadukaassa palvelussa.

  iPhonen ja iPadin käyttäjät voivat kuitenkin ladata erillisen version vedonlyöntiohjelmistosta, joka tekee pelaamisesta hieman helpompaa.

 • Betway on loistava paikka suomalaiselle pelaajalle. Sivusto ja pelit ovat kokonaan suomenkielisiä, samoin kuin asiakaspalvelu.

  Asiakaspalveluunkin saat yhteyttä suoraan mobiililaitteen avulla. Live chat toimii suurimman osan päivästä suomenkielisenä ja sähköposti on käytettävissäsi suomeksi kellon ympäri.

  Rahansiirtoja varten Betsafella on hyvä valikoima. Voit tehdä siirtoja luottokorteilla, Trustly-siirtopalvelulla tai Neteller-nettilompakolla.
  Suosittelemme käyttämään rahansiirtoihin Trustlyä, eli entistä InstantBankia. Tällä siirtopalvelulla voit siirtää rahaa suoraan verkkopankistasi turvallisesti ja reaaliajassa.

 • Laitetuki Betsafella on hyvin kattavaa. Betsafe mobiili veikkaus toimii mobiiliselaimen kautta kaikilla moderneilla älypuhelimilla ja tableteilla. Ei siis ole väliä onko sinulla iPhone, iPad, Android-laite tai Windows-puhelin, riittää vain kun suunnistat Betsafen kotisivuille ja voit alkaa pelaamaan.

  Applen laitteille on kuitenkin tarjolla oma ladattava sovellus, jolla pelaaminen on hieman näppärämpää.

 • Betsafe mobiili bonus vedonlyöjille on keskimääräistä suurempi. Uudet pelaajat saavat 100% talletusbonuksen aina 150€ asti, eli Betsafe tuplaa ensimmäisen talletuksen aina 150 euroon.

  Pelaajien edut eivät kuitenkaan lopu siihen. Betsafe vedonlyönti bonus tarjoaa jatkuvasti erikoisvetoja, joissa normaalin vedon lisäksi annetaan lisäpalkintoja. Näissä vedoissa esimerkiksi voi valita ottelusta pelaajan ja jos tämä tekee maalin, voitat rahaa ja jokaisesta sen jälkeen tulevasta saman pelaajan maalista palkintopotti kasvaa sadoilla euroilla.