Veikkaa Euroviisujen voittajaa puhelimella

Vuosi 2015 on pyörähtänyt hyvin käyntiin ja alkuvuoden yksi odotetuimpia tapahtumia on tietysti Euroviisut. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 60. kertaa ja kilpailu käydään Wienissä, Itävallassa.

Eurovision 2014 logoPerinteikkäästi mukana on paljon tuttua euro-poppia ja herkkää balladia, sekä tänäkin vuonna kilpailussa koitetaan pärjätä erikoisemmilla musiikkiesityksillä. Näistä on tietysti eniten huomiota kerännyt Suomen kilpailukappale, jonka esittää Pertti Kurikan Nimipäivät.

Suomalaiset vedonlyöntipalvelut eivät tänäkään vuonna tuo kilpailua kohdelistoille, mutta kansainväliset vedonlyöntitoimistot ovat avualiaana mukana tarjoamassa pelejä. Euroviisuveikkaus on jännittävää ja viihdyttävää hupia, johon voit osallistua kotisohvalta käsin. Semifinaalien ennakkosuosikkeja kannustetaan kovaa samalla kun odottamattomat hitit yrittävät iskeä kuulijakuntaa.

Euroviisujen jännittäminen vedonlyönnin avulla tuokin kilpailuun pientä lisäjännitystä, sillä koskaan ei voi tietää mistä musiikista eurooppalaiset pitävät.

Euroviisut 2014 parhaat kertoimet

ArvosteluPelaaBonusLaitetuki
Unibet logoLue arvosteluVeikkaa100 € + 10 €
riskitön veto
windowsphone yhteensopivaAndroid yhteensopivaiOS yhteensopiva
Guts logoLue arvosteluVeikkaa50 € windowsphone yhteensopivaAndroid yhteensopivaiOS yhteensopiva
Nordicbet logoLue arvosteluVeikkaa100 €windowsphone yhteensopivaAndroid yhteensopivaiOS yhteensopiva
 • Eurovision laulukilpailu on suosittua viihdettä ympäri Euroopan, minkä takia lähes jokainen netin vedonlyöntipalvelu onkin ottanut kilpailun kohdelistoille. Löydät kilpailun kohdelistojen viide-, erikois- tai musiikkikohteet-kategorioista.

  Mitä aikaisemmassa vaiheessa pistät vetoja menemään, sitä reilumpia kertoimia on luvassa. Ennakkovedoissa kertoimet nousevat jopa 125-kertaisiksi. Ennakkosuosikkien kertoimet ovat kuitenkin paljon kohtuullisempia ja pienimmillään palautuksen saa 2.5-kertaisena.

  Kaikki kasinot tarjoavat suurinpiirtein saman kerroinhaarukan, mutta pieniä eroja kuitenkin löytyy. Vetoja tehdessä kannattaa tarkistaa ainakin Unibet, Guts sekä NordicBet ja selata kuka antaa parhaat kertoimet haluamallesi vedolle.

  Mobiilipelaajalle on myös suositeltavaa kokeilla Betssonin, Betwayn ja Betsafen vedonlyöntiä, jotka toimivat loistavasti mobiililaitteilla.

 • Viisuveikkauksessa lyödään vetoa hyvin yksinkertaisella tavalla, sillä useimmilla sivustoilla veikataan vain voittajaa sekä mahdollisesti 1-4 kärkisijoille pääseviä maita. Jotkin veikkaussivustoista tarjoavat mahdollisuutta veikata myös semifinaalien voittajia ja kärkikolmikkoja.

  Unibetilla on mahdollista veikata joidenkin maiden kohdalta myös esimerkiksi sitä, sijoittuuko maa kymmenen parhaan joukkoon, selviytyykö ehdokas finaaliin ja kenelle maa antaa 12 pistettä.

  Eurovision laulukilpailuveikkaus eroaa useiden erikoiskohteiden tavoin perinteisestä veikkauksesta, jossa vetoa lyödään jonkin joukkueen tai pelaajan puolesta. Kukaan ei voi ennustaa, millainen musiikki loppujen lopuksi kolahtaa yleisöön ja mikä kappale nousee ylitse muiden. Tästä oli hyvänä esimerkkinä Lordi, sillä tuolloin Euroviisuissa innostuivat äänestämään sellainen yleisö, jota Euroviisujen kaltaiset kilpailut eivät muuten kiinnosta.

 • Aiotko viisuyleisöön? Silloin sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus sekä äänestää että lyödä vetoa älypuhelimella. Siinäkin tapauksessa, että järjestät kotikatsomon, on hyvinkin kätevää ettei television ääreltä tarvitse juosta tietokoneelle vaan vedonlyönti käy kännykältä tai tablettitietokoneelta.

  Monella vedonlyöntitoimiston mobiilisivulla on hoidettu mallikkaasti myös talletusvaihtoehtojen tarjonta, joten tarvittaessa pelitiliä pääsee täydentämään älypuhelintakin käyttämällä.

  Viihdevedonlyönti tekee mistä tahansa mobiililaitteesta vieläkin käytännöllisemmän, kun olemassa on mahdollisuus rahavarantojen moninkertaistamiseen parilla sormen- tai napinpainalluksella.

 • Vuosi 2015 on taas vedonlyöjälle hieman hankalampi vuosi. Kovia voittajaehdokkaita on useita, eikä selkeää suosikkia ole helppo ennakoida.

  Vedonlyöntitoimistot antavat ennakkosuosikin aseman Italian Il Vololle kappaleella "Grande Amore". Viron duo Elina Born & Stig Rästa ovat myös tehneet suuren vaikutuksen "Goodbye to Yesterday" -kappaleella.

  Suomi on kuitenkin taas merkittävässä asemassa Pertti Kurikan Nimipäivien kappaleella "Aina mun pitää". Kilpailuiden normaaliohjelmistoon verrattuna poikkeava kappale on herättänyt paljon positiivista huomiota, josta yhtyeen omaa vaikutusta ei voi vähätellä. Kehitysvammaisten esiintyjien charmi on purrut kansaan ja yhtye erityisesti toivookin esityksen tuovan huomiota ja tietoutta kehitysvammaisuudesta yleisesti.

  Kilpailussa nähdään tänä vuonna myös oikea musta hevonen, kun Australia osallistuu myös laulukilpailuun. Tämä aivan uudenlainen musiikkikulttuuri voikin joko kaapata koko kilpailun tai jäädä pohjille kuin Suomen historialliset nollatulokset. Vedonlyöntitoimistot nostavatkin Australian melko korkealle sijalle, joten nähtäväksi jää mitä on luvassa.

katso suositukset mobiililaitteellesi

 • iPhone- ja iPad -veikkaus
 • Android veikkaus
 • Windowsphone -veikkaus