Katso urheilua livenä puhelimella tai tabletilla

jalkapalloMobiilin pelaamisen aikakaudella ihmiset eivät enää halua olla lukittuna tietokoneen tai television ääreen. Nyt pelaajat haluvat mahdollisuuden pystyä liikkumaan ja kulkemaan oman aikataulunsa mukaan ja pelien on tultava perässä.

Tämähän on jo arkipäivää rahapelien ja vedonlyönnin osalta, mutta varsinkin veikkauksen kohdalla otteluita olisi myös mukava päästä seuraamaan matkan päältä. Tämäkin onnistuu, kun vain tietää missä ottelut näytetään. 

Parhaat Livestreamit

ArvosteluPelaaBonusLaitetuki
Unibet logoLue arvosteluVeikkaa100 € + 10 €
riskitön veto
windowsphone yhteensopivaAndroid yhteensopivaiOS yhteensopiva
Nordicbet logoLue arvosteluVeikkaa100 €windowsphone yhteensopivaAndroid yhteensopivaiOS yhteensopiva
Betway logoLue arvosteluVeikkaa50 € riskitön vetoAndroid yhteensopivaiOS yhteensopiva
 • Katso jalkapalloa ilmaiseksi netissä

  Jalkapallo on todellakin kansainvälinen laji ja muiden maiden ottelut kiinnostavat myös suomalaisia. Kotimainen televisio ja netissä näytettävät ottelut tarjoavat laihan lohdun pelin ystävälle, mutta maksustahan tietysti tarjonta paranee. Näin ei kuitenkaan tarvitse menetellä, vaan otteluita voi seurata myös ilmaiseksi.

  Paras keino katsoa jalkapalloa puhelimella on käyttää Unibet TV:tä. Otteluvalikoima on huikea, ohjelmaa tulee jatkuvasti ja pelejä näkyy kaikista sarjoista. Varsinkin eurooppalainen jalkapallo on todella hyvin mukana valikoimissa.

  Toinen hyvä keino on NordicBetin Live Stream -palvelu. NordicBet on myös kova tarjoamaan jalkapalloa ympäri maailman. Joidenkin lajien kohdalla NordicBetin valikoima on rajoittuneempi kuin Unibetin, mutta jalkapallossa tarjonta kilpailee hyvin määrässä.

 • Katso jääkiekkoa netissä ilmaiseksi

  Jääkiekko on lähellä suomalaisten sydäntä ja otteluita on mukava seurata. Toiminnantäyteistä peliä ei kuitenkaan aina pääse helposti katsomaan, eikä varsinkaan suomalaisten omia otteluita.

  Unibet TV on usein hyvä valikoimaltaan, mutta ei jääkiekon osalta. Joitain otteluita on kyllä tarjolla, mutta jääkiekon seuraamiseen se ei ole paras vaihtoehto.

  NordicBetin Live Stream on jääkiekkofanin valinta. Otteluita löytyy kalenterista jatkuvasti ja varsinkin KHL:n otteluita näkyy paljon.

  MM-kisojen aikaan kannattaa olla tarkkana kun etsii otteluita netistä. Moni yksityinen sivu mainostaa ilmaisia otteluita, mutta on todellisuudessa vain ansa täynnä haittaohjelmia. Lähetyksiä voi kyllä löytyä, mutta kannattaa pitää tietoturva silloin kunnossa.

 • Maailma ei ole täydellinen, eikä myöskään netissä ilmaiseksi näkyvät urheilukanavat. Lähetyksissä ja otteluiden näkemisissä on rajoituksia, joista jotkut kyllä hyvin mitättömiä.

  Unibet TV:n kohdalla näkyvin rajoitus on se, että otteluita voi katsoa vain Unibetin maksavat asiakkaat. Todellisuudessa tämä on hyvin mitätön rajoitus, sillä se tarkoittaa vain, että sinulla tulee olla pelitili ja siellä rahaa vähintään 0,01 euroa.

  NordicBet Live Stream vuorostaan sallii katsomisen tyhjälläkin tilillä, mutta sinun on täytynyt tehdä veto viimeisen 24 tunnin aikana, jotta voit seurata otteluita. Tämä on usein automaattista, sillä suurin osa kuitenkin seuraa otteluita joista itse on juuri lyönyt vetoa. Jos sinulla on rahaa pelitilillä, niin silloin vetoa ei ole tarvinnut tehdä.

  Maakohtaiset rajoitukset ovat kuitenkin se ikävin asia. Urheilu ja sen näyttäminen on kuitenkin bisnestä, joten varsinkin kansainvälisissä kilpailuissa on hyvin tarkkaa kuka otteluita saa lähettää. Virallisesti otteluita, jotka käydään siinä maassa tai jossa pelaa sen maan joukkue, ei saa esittää saman maan yleisölle vapaasti.

  Tämä on kuitenkin suomalaisille kansainvälisten pelien ystäville hyvä uutinen. Euroopan jalkapalloliigat ja NHL ovat siis vapaasti katsottavissa Suomesta, eikä ulkopuoliset tahot kiellä lähetyksiä.

katso suositukset mobiililaitteellesi

 • iPhone- ja iPad -veikkaus
 • Android veikkaus
 • Windowsphone -veikkaus